en bild

Distriktsköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Nordstan

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Vårdcentralen Nordstan. Vi söker nu en distriktsköterska alternativt sjuksköterska till vårt team i Vänersborg. Här arbetar det engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier så som läkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor, undersköterskor, team för psykisk hälsa, receptionist, värdinna och medicinska sekreterare. Vi har en barnavårdscentral som ligger i anslutning till vårdcentralen.

Vi har i dagsläget nästan 11 000 listade personer i olika åldrar hos oss och tillsammans arbetar vi för att på bästa sätt möta våra patienters behov. 

 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och mottagningsarbete.

Du kommer också att arbeta i vår hypertoni/hjärtmottagning tillsammans med en kollega och i nära kontakt med vårdcentralens läkare.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska eller sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårdcentralsarbete. Då det i tjänsten ingår att ha hypertoni/hjärtsviktmottagning är det  meriterande om du har arbetat med denna patientgrupp innan och/eller har relevant utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du tar initiativ då situationen kräver det samt organiserar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt.

 Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-02

Kontakt

Maria Aronsson

Ansök

Ansök