en bild

BVC sjuksköterska med "skills för multitasking"

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Forsen vårdcentral är en nystartad vårdcentral i utkanten av Borås centrum. Vi planerar att starta upp verksamheten 240901 i nyrenoverade lokaler med utsikt över Viskan och dess fors. Området Forsen är en del av stadsdelen Druvefors med promenadavstånd till centrum. Busshållplats med bra förbindelser finns precis utanför fastigheten. Vårdcentralen planeras att ligga på våning tre ovanför Elon butiken.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är distriktssjuksköterska med erfarenhet av att arbeta självständigt med hälsofrämjande barnhälsovård BHV enligt Barnhälsovårdens nationella program. I arbetet kommer det under vårdcentralens uppstartsfas även ingå att arbeta med telefonrådgivning, DSK-mottagning samt triagemottagning, dessa arbetsuppgifter kommer minska successivt när antalet listade barn på BHV ökar.

Kvalifikationer

Distriktssjuksköterska med erfarenhet att självständigt planera och driva sin egen barnhälsovårdsmottagning. Erfarenhet och vilja att i uppstartsfasen vara en del av det dagliga  primärvårdsarbetet på vårdcentralen.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som lyhördhet samt förmåga till samarbete.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Gunilla Ackelid på telefon 0760-501284 eller gunilla.ackelid@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

 

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
240901
Sista ansökningsdag:
2024-03-17

Kontakt

Gunilla Ackelid

Ansök

Ansök