en bild

Medicinsk sekreterare till trevlig vårdcentral i Kungälv.

Information om arbetsplatsen

Centrumpraktiken är en stor vårdcentral med 15 000 listade patienter och med ett mycket gott rykte i kommunen. Vi försöker ha högt i tak och är under ständig utveckling. Vi vill vara en tillgänglig vårdcentral för våra patienter och vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Här finns kompetent personal. Vi är ca 65 anställda. Vårdcentralen är belägen i centrala Kungälv och hit tar man sig lätt med både bil och buss. Restiden från centrala Göteborg är ca 25–30 minuter. Vår administrativa enhet och receptionen står inför utveckling mot olika incheckningslösningar och därmed införande utav nya tekniska lösningar och att sprida patientflödet över verksamheten. Möjlighet till mer automatiserad fakturering och påminnelser finns inom utveckling.

Arbetsuppgifter

Visstidsanställningen kommer att tilldelas olika delar utav ansvarsområden inom det IT-tekniska området på basalnivå men främst kommer arbetsuppgifter för ingå såsom vårddokumentation/journalföring, intyg, brev, remisser mm i journalsystemet CGMJ4 samt sedvanliga administrativa uppgifter såsom posthantering, scanning, protokollskrivning, statistikhantering i Medrave. Som sekreterare samarbetar du med alla yrkeskategorier på enheten. Rotation i vår reception ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare med erfarenhet från liknande uppdrag, gärna inom primärvård. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi är en förutsättning.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra medarbetare då det i tjänsten ingår serviceinriktning till övriga medarbetare samt förmåga att sprida arbetsglädje! Vi är varandras arbetsmiljö!

Du är en noggrann, flexibel, social och serviceinriktad problemlösare. Du har gärna god yrkeserfarenhet samt har förmåga att sprida kunskaper till frågvisa medarbetare. Du ska passa in i vår kompetenta, erfarna och serviceinriktade sekreterargrupp men också komplettera den. Utveckling och Service är ledord för dig

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande att visstidsanställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Du behöver vara utvecklingsintresserad av både samarbete och teknik. Du vill vara med och finna nya lösningar. Du är serviceinriktad och flexibel

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra medarbetare då det i tjänsten ingår serviceinriktning till övriga medarbetare samt förmåga att sprida arbetsglädje! Vi är varandras arbetsmiljö!

Ev möjlighet till förlängning.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (75-80%)
Tillträdesdatum:
240501
Sista ansökningsdag:
2024-03-05

Kontakt

Ulrika Kluge

Ansök

Ansök