en bild

Sjuksköterska,vill du arbeta dagtid på vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Vi är en mycket välfungerande vårdcentral med hög personaltäthet inom varje yrkesgrupp. Vi har goda samarbeten inom kommunen samt med sjukhuset. Vi har även en egen Rehabenhet som expanderar. Att arbeta nära en Rehabenhet har stora fördelar. Vi arbetar alltid för våra patienters bästa vilket genomsyrar hela verksamheten. Centrumpraktiken söker en sjuksköterska för en fast tjänst då en utav våra kollegor ska gå vidare till annat arbete samt att vi expanderar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår alla vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral som tex telefonrådgivning, mottagning av både planerade och akuta patienteter, hembesök, kontakter med kollegor i kommunal sjukvård, handledning utav studenter.
Vi arbetar med en digital plattform som heter Mitt Ptj och utvecklar arbetssätt kontinuerligt. Vårdcentralen befinner sig i en fas då vi utvecklar sjusköterskeledda mottagningar utefter vårdcentralens behov.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Det viktigaste är ett du vill arbeta på en stor vårdcentral. Annars gärna med vårdcentralserfarenhet alt erfarenhet som kan komplettera kompetenser på vårdcentralen. Astma/Kol eller diabetes utbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga med kollegor samt chefer och som är en lagspelare. Det är viktigt att du har ett intresse utav utveckling samt förmåga till ett flexibelt arbetssätt. Lösningsfokuserad inställning. Intresse utav digitala system och dess användningsområden inom sjukvården. Förmåga att sprida arbetsglädje samt vilja att delge utav sin kompetens. Är du redo att anta nya utmaningar så är du kanske vår nya kollega?

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Interjuver sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Tjänsten är på 100% om du så önskar men kan diskuteras.
Tillträde enligt ÖK.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-24

Information om tjänsten lämnas av

Teamchef Pernilla Royson
Bitr. verksamhetschef Ulrika Kluge

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: pernilla.royson@ptj.se