en bild

Läkare till vårdcentralen Bohuslinden i Strömstad

Bild

Information om arbetsplatsen

Bohuslinden är en väletablerad och uppskattad vårdcentral bland såväl patienter som kollegor. Detta återspeglas bland annat genom låg personalomsättning, god kompetens i de olika professionerna och härlig gemenskap och sammanhållning. Dessutom ligger Bohuslinden med fantastisk havsutsikt på bästa läge i Strömstad. Här arbetar man med fast läkarkontakt vilket ger god kvalitet för patienten och bra struktur för läkaren. Här finns en vårdsamordnare och man arbetar i team kring patienten. Bohuslinden är en del av Praktikertjänst och drivs av tre delägare som själva är aktiva som läkare i verksamheten. Vår modell innebär att det är korta beslutsvägar internt och du som medarbetare har goda möjligheter att påverka verksamheten och du ges möjligheter att utvecklas inom områden som intresserar dig särskilt.  

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är specialistläkare inom allmänmedicin. Även du som är legitimerad läkare utan specialistutbildning är välkommen att söka tjänsten. Vi ser fram emot att höra av dig!

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som lyhördhet samt förmåga till samarbete.

Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Christoffer Petrén på telefon 0070 789 37 46 redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Kontakt

Christoffer Petrén

Ansök

Ansök