en bild

Tandhygienist Hunnebostrand

Information om arbetsplatsen

Tandvården Sjöborren ligger mitt i samhället Hunnebostrand i Bohuslän och här har vi havet som granne!

På Sjöborren arbetar jag, Pia, som är tandläkare och verksamhetschef och två härliga tandsköterskor. Nu hoppas vi på Dig som kompletterar vårt team!

Kliniken består av tre behandlingsrum, väntrum, reception och steril samt fikarum.
Från behandlingsrum och steril har vi havsutsikt ut mot Skagerack!
Kliniken har öppet alla vardagar och vi har ett varierat schema som passar såväl oss som våra patienter.

Här använder vi Frenda som journalsystem, vi har även digital röntgen och så klart digital skanning!
Hos oss utför vi även undersökningar för submarin och flygande personal, vi gör implantatprotetik och även proteslagningar över dagen.

Vår nuvarande tandhygienist går i pension så vi behöver utöka vårt team med ytterligare en tandhygienist.

Adress:
Köpmansgatan 32, Hunnebostrand

Arbetsuppgifter

Rollen hos oss innebär omväxlande och självständiga tandhygienistuppgifter som tex parodbehandlingar, undersökningar av både barn och vuxna, och såklart förebyggande tandvård. Här får du också assistera mig, vara behjälplig i receptionen och i sterilen.
Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.
Vi ser ett behov på ca 80% dvs ca 32timmar/vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och ser gärna att både du som har några års erfarenhet eller är helt nyutexaminerad tar chansen att söka till oss.
Vi ser det som ett plus om du också är intresserad av marknadsföring och duktig på sociala medier.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi önskar få en arbetskamrat som har stor känsla för god service och för oss är det viktigt att du är omtänksam, ansvarskännande och värnar om varje patients bästa. Det är viktigt att du är kompetent, nyfiken och tycker om ditt yrke.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Pia Ericsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: pia.ericsson@ptj.se