en bild

Modern privatklinik söker Tandhygienist.

Bild

Information om arbetsplatsen

Vi är en i Uddevalla centralt belägen privatklinik inom Praktikertjänst AB med havet som granne och vi söker just Dig som vår nya Tandhygienist. Hos oss kan vi erbjuda dig ett utvecklande och omväxlande arbete på en toppmodern, trivsam och familjär klinik. Här kommer du att arbeta med alla områden som ingår inom tandhygienistens kompetensområde samt även delegerat med exempelvis komfortbehandlingar. Vi som arbetar på kliniken är 1 Tandläkare, 3 Tandsköterskor samt samordnare.

På vår mysiga klinik jobbar vi nära varandra och vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss, laget före jaget.

Vår klinik ligger mitt i smeten, högt över takåsarna och är modernt fräsch med splitternya units från Planmeca. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG och digital avtryckstagning.

Arbetsuppgifter

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker Dig som kan arbeta självständigt, har stort engagemang och driv i sitt arbete men som även har god samarbetsförmåga, social kompetens och är flexibel. Du ska kunna hjälpa till med andra uppgifter på kliniken om behovet finns.
Du har grundläggande datakunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Tandhygienist både med erfarenhet eller nyutexaminerad. Stöd i det kliniska arbetet finns för den oerfarne. 

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du ska ha genuin omsorg av dina patienter och du bidrar till en positiv energi till kliniken. Du ska trivas med ett stort ansvar, vilja utvecklas och ha en god pedagogisk förmåga för att kunna kommunicera med och motivera patienterna om t ex förståelse av sin egen tandhälsa och egenvård.Övrig information

Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (50-100%)
Tillträdesdatum:
enligt ök
Sista ansökningsdag:
2023-06-30

Kontakt

Hanna Westerhäll

Ansök

Ansök