en bild

Tandhygienist och önskar ett omväxlande arbete?

Bild

Information om arbetsplatsen.

Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik i centrala Uddevalla med havet som granne!

På kliniken arbetar jag, Hanna, som Tandläkare och verksamhetschef, tre Tandsköterskor, 1 samordnare och så Du som kompletterar vårt härliga team.

Vår klinik ligger mitt i "smeten" med utsikt över takåsarna och är modernt fräsch med splitterny Planmecautrustning. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG och digital avtryckstagning.

På vår mysiga klinik jobbar vi nära varandra och vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Laget före jaget. Hos oss får Du ett utvecklande och omväxlande arbete inom Tandhygienistens kompetensområde men även delegerat i samarbete med Tandläkaren, med komfortbehandlingar etc. 

 

 

Arbetsuppgifter

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker Dig som kan arbeta självständigt, har stort engagemang och driv i sitt arbete men som även har god samarbetsförmåga, social kompetens och är flexibel. Du ska kunna hjälpa till med andra uppgifter på kliniken om behovet finns.
Du har grundläggande datakunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Tandhygienist både med erfarenhet eller nyutexaminerad. Stöd i det kliniska arbetet finns för den oerfarne. 

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du ska ha genuin omsorg av dina patienter och du bidrar till en positiv energi till kliniken. Du ska trivas med ett stort ansvar, vilja utvecklas och ha en god pedagogisk förmåga för att kunna kommunicera med och motivera patienterna om t ex förståelse av sin egen tandhälsa och egenvård.Övrig information

Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (50-100%)
Tillträdesdatum:
enligt ök
Sista ansökningsdag:
2024-01-31

Kontakt

Hanna Westerhäll

Ansök

Ansök