en bild

Tandhygienist till väletablerad klinik i Göteborg

Är du tandhygienist och brinner för framtidens tandvård? Är det viktigt för dig med en arbetsplats där man sätter patienten i fokus och arbetar med den senaste utrustningen? Trivs du i ett arbetsklimat med flexibilitet, korta beslutsvägar och där alla medarbetare är viktiga?

Då ska du söka tjänsten som tandhygienist hos oss.

Om kliniken

ElvansTandläkare i Eriksberg är en modern, väletablerad klinik som ligger fantastiskt fint intill vattnet centralt i Göteborg. Lokalerna är i toppskick och vi arbetar med den senaste utrustningen. Här utförs all sorts tandvård, bastandvård, protetik, kirurgi, implantat, estetisk tandvård och digital avtryckstagning. Teamet som arbetar här består av tre tandläkare varav en oralkirurg, sex tandhygienister, en receptionist samt en tandsköterska. Vi är ett bra team som tillsammans ger patienterna den bästa vården. Vi arbetar på ett tvåskiftsschema enligt sologroup modellen vilket ger möjlighet till en bra balans mellan arbete och fritid.

Här kan du läsa mer om oss: Välkommen till ElvansTandläkare (elvanstandlakare.se)

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som traditionell tandhygienistbehandling och som omväxling även assistans till tandläkare och specialisttandläkare. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist och har några års erfarenhet från yrket.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är glad, trevlig och brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är noggrann, engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Vi erbjuder dig

En trygg anställning på en väletablerad klinik med högt i tak, korta beslutsvägar och bra sammanhållning. Vi ser mycket positivt på utbildning och kompetensutveckling för att du ska få utvecklas i din roll. Hos oss har du även flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sandra Berggren: sandra.berggren.1@ptj.se

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-07

Kontakt

Sandra Berggren

Ansök

Ansök