en bild

Tandläkare i centrala Göteborg

Information om arbetsplatsen

Trevlig lagom stor klinik på 4 behandlingsrum med toppläge i centrala Göteborg.

Vi är en väletablerad tandvårdsklinik och söker nu ytterligare medarbetare som tillsammans med oss ska arbeta för verksamhetens och patienternas bästa.

Vi strävar efter att bedriva modern tandvård till extremt hög kvalitet med personlig koppling till våra patienter .

Du som söker ska fungera bra tillsammans med andra i grupp samtidigt som du ska ansvara för din egen framgång, sträva efter goda resultat och återkommande patienter. Krav på minst 1 års arbetslivserfarenhet med referens, du ska behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.

Du ska kunna kombinera god kvalitet med god ekonomi. Du ska ha god social förmåga och kommunicera väl med dina patienter. Tjänsten är på deltid. Provanställning kan förekomma.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsportsavenyen 30, Göteborg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som Tandläkare

Kvalifikationer

Svensk legitimerad tandläkarexamen med minst ett -två års arbetslivserfarenhet .
Bra datakunskaper
Ha erfarenhet av journalsystem Alma /opus /Frenda
Arbetat som tandläkare i Sverige minst 2 år

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta teambaserat men är också självständig.

Du är trygg i din roll som tandläkare, flexibel, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på vuxna och barn .

Vi lägger stort värde på att vi skall trivas på arbetet och har därför skapat en dynamisk arbetsplats som sprudlar av positiv energi.
Du ska vara social, hängiven, professionell, trygg i yrkets utförande och präglas av en vilja att prestera väl. Du är stresstålig och trivs bra med att jobba i ett högt tempo. Du utnyttjar tiden effektivt och visar engagemang för patienterna.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet där punkter som att du drivs av nytänkande och förmåga till att ta eget initiativ är väldigt viktigt. Sedvanliga uppgifter som tandläkare.
Välkommen med din ansökan !

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

#Intervjuer sker efter sista ansökningsdagen .
#Kollektiv avtal finns
#Lön månadslön eller/och provisionsbaserad
#Vid stort intresse och engagemang efter anställning kan även delägarskap diskuteras

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-01

Information om tjänsten lämnas av

Annahita Staf

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annahita.staf@ptj.se