en bild

Tandläkare och verksamhetschef/delägare till centrala Göteborg

Information om arbetsplatsen

Tandläkare som vill driva privat tandläkarpraktik i centrala Göteborg

Nu finns möjligheten att bli delägare/verksamhetschef i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en väletablerad, välskött och lönsam klinik i centrala Göteborg.

Letar du efter en väletablerad klinik med gott rykte och stort patientunderlag?

På ett centralt läge i Göteborg finns ett erfaret team om en tandhygienist och två tandsköterskor som är redo att välkomna ny tandläkare till kliniken då nuvarande ägare ska gå i pension.

Kliniken har tre fullt utrustade behandlingsrum. Även OPG och scanner finns på plats. Här finns redan idag gott om patienter och för dig som tar över är det bara att sätta igång och förädla en redan välfungerande verksamhet.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

 

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

 

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare NAMN på telefon NUMMER eller MAILADRESS redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-04-28

Kontakt

Ivan Rosengren

Ansök

Ansök