en bild

Tandsköterska i centrala Göteborg heltid

Information om arbetsplatsen

Vi växer och vi vill ha DIG i vårt team !
Vi vill förstärka med en ny stjärna i teamet.
En person som är glad, positiv och vill ge det lilla extra .
Vi tror på god service och ett gott bemötande som en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt på personlig kompetens.
Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Vi strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.
Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsportsavenyen 30, Göteborg

Arbetsuppgifter

Ett urval av dina arbetsuppgifter består av assistans vid behandlingar,steril arbete,bokningar samt beställningar av varor.Tidigare erfarenhet inom yrket värderas högt!

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska och har kunskaper i svenska språket som motsvarargymnasium eller Svenska C1 i så väl tal och skrift.
MERITERANDE
Arbetat delegerat
Några års erfarenhet
Arbetat i Opus /Frenda

Personliga egenskaper

Vi värdesätter samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera,samt att du är en omhändertagande person som tycker om att ge god service till patienterna.Du bör vara bra att organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdagen.
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta mellan 30-40 timmar i veckan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-03

Information om tjänsten lämnas av

Annahita Staf
Josefin Lundberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annahita.staf@ptj.se