en bild

Tandsköterska i Göteborg

Information om arbetsplatsen

Majornas Tandhälsovård finns mitt i genuina Majorna med gedigen erfarenhet och hög service tar vi emot alla typer av patienter i våra fyra behandlingsrum. Vi är idag tre allmäntandläkare, fyra tandsköterskor och en tandhygienist. Kliniken Berzelii har två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Mariagatan 11B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Ditt ansvarsområde som tandsköterska är att assistera tandläkaren i behandling, sterilarbete, administration och receptionsansvar. Du är en viktig kugge i teamet tandläkare-tandsköterska-tandhygienist.

Kvalifikationer

Våra önskemål till dig

• Utbildad tandsköterska
• Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
• Har möjlighet att jobba minst 75% eller heltid

Personliga egenskaper

Vi söker dig

Som är en erfaren eller nyutexaminerad tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

På Majornas Tandhälsovård är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat. Vi åker på kurser årligen inom och utanför Sverige.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Sara Bågvik-Börjesson
Johan Nislander

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.nislander@ptj.se