en bild

Undersköterska för timanställning.

Information om arbetsplatsen

Vi är en stor vårdcentral i Centrala Kungälv med 15 000 listade personer. Vi har blandad befolkning med både unga barnfamiljer samt äldre personer inom vårt område .Hos oss kommer du att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, ST-läkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor ,BVC-sköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister, lokalvårdare, leg. Psykologer , leg. Psykoterapeuter m.fl. och leg. arbets-och fysioterapeut. Vi arbetar tvär-professionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt. From 1/9 utvecklar vi vår organisation och tillsätter Teamchefer i flera utav arbetsgrupperna bla på lab.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Ditt arbete hos oss är på vårt lab. Du kommer arbeta tillsammans med några utav våra 5 undersköterskor när de ska ha planerade ledigheter eller något oförutsett händer. Du kommer att assistera läkare vid olika typer av undersökningar och behandlingar, ta hand om akut sjuka patienter, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument m.m. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team både på vårdcentralen och i vår undersköterskegrupp.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har gärna goda kunskaper i provtagning.

Personliga egenskaper

Det viktigaste är förutom formell utbildning att du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Att du tycker om att arbeta i grupp och har förståelse för att verksamheten ständigt utvecklas

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Löpande rekrytering.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
231231
Arbetstid per vecka:
16 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-14

Information om tjänsten lämnas av

Ulrika Kluge
Lina Berglund

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulrika.kluge@ptj.se