en bild

Undersköterska sökes till Centralhälsan Silentzvägen

Information om arbetsplatsen

Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8500 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 9 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 3 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 2 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, Hjärt- och kärl, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt. Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är upplagt på tre huvudsakliga arbetsstationer. Laboratoriet där den huvudsakliga blodprovstagningen sker, receptionen där patienter anmäler sig eller kommer med frågor samt vår undersköterskemottagning.

Kvalifikationer

Du är en färdigutbildad undersköterska med flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom primärvården. Du är van att ta blodprover och förstår vikten med att hantera dessa samt andra typer av prover med omsorg. Det är önskvärt att du har basal omläggningskunskap. Du har en vana att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med icke-vårdutbildade.

Personliga egenskaper

Vårt lab är navet i verksamheten och nästan varje patient passerar där. Du trivs därför i högt arbetstempo, klarar av att ha många bollar i luften och värnar om professionellt bemötande. Då du kommer att samarbeta med de alla yrkeskategorier samt ta emot patienter i receptionen är du social samt kollegial. Du har goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 29 februari 2024. Intervjuer sker fortlöpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Verksamhetschef: Madeleine Andersson

Ansökan skickas till : Verksamhetschef, Centralhälsan Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla eller per e-post madeleine.andersson@ptj.se
Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (80% och uppåt)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Ansök

Ansök