en bild

Undersköterska med erfarenhet av arbete inom Primärvård

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Forsen vårdcentral är en nystartad vårdcentral i utkanten av Borås centrum. Vi planerar att starta upp verksamheten 240901 i nyrenoverande lokaler med utsikt mot Viskan och dess fors. Området Forsen är en del av stadsdelen Druvefors med promenadavstånd till Borås centrum. Busshållplats med bra förbindelser finns precis utanför fastigheten. Vårdcentralen planeras att ligga på våning tre ovanför Elon butiken.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har lång erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom primärvård. Du kommer själv att ansvara för, driva och utveckla vårt laboratorium. Du kommer även att vara behjälplig på mottagningsverksamheten, Mitt PTJ, samt kunna avlasta relevanta ärenden i TeleQ.

Kvalifikationer

Undersköterska med gedigen erfarenhet av primärvårdsarbete. Du tycker om ansvar samt att vilja vara delaktig i vårdcentralens utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som lyhördhet samt förmåga till samarbete.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Gunilla Ackelid på telefon 0760-501284 eller gunilla.ackelid@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

 

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-17

Kontakt

Gunilla Ackelid

Ansök

Ansök