en bild

Spec.läkare, allmänmedicin, Lerum

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Lerums vårdcentral är den enda privata vårdcentralen i Lerums kommun och har alldeles nyligen kommit in i Praktikertjänst ägo. Vi har i nuläget 6500 listade patienter och har sedan vi öppnade 2017, ständigt vuxit. Vårdcentralen har sedan start präglats av hög tillgänglighet för patienten med en strävan hos personalen att hela tiden förbättras. Vi har tack vare korta beslutsvägar och stor flexibilitet kunnat forma det till en unik vårdcentral med familjär känsla.
Vi är drygt 25 anställda, med 4 specialistläkare och 2 ST-läkare utöver distriktssköterskor, barnmorska, BVC- sköterskor, undersköterskor, psykolog och medicinska sekreterare m.fl.
Vi behöver nu utöka för att behålla vår kvalité och utvecklas vidare.
Vårdcentralen är belägen centralt i Lerum med närhet till tågstation och buss pendel till Göteborg. För de som tar bilen till jobbet finns det en pendelparkering ett par minuter bort.

Adress:
Åsenvägen 2, Lerum

Arbetsuppgifter

När du jobbar hos oss får du en blandning av olika uppdrag som inkluderar planerade besök och oplanerade besök som inbokats samma dag. De flesta läkarbesök är fysiska men när det passar patient och personal har vi flexibla lösningar digitalt. Vårdcentralen strävar efter att ha en hög andel fast läkarkontakt. Uppdraget formas i möjligaste mån efter ditt intresse och dina erfarenheter. Vi har ett nära samarbete mellan våra olika arbetsgrupper och förväntar oss att du blir en del av det. Du kommer får en stor möjlighet att påverka vårdcentralens arbete och ditt eget arbete.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Erfarenhet av handledning är meriterande. Du behöver ha god kunskap i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är öppen och trygg i din yrkesroll, som tycker om att samarbeta och lösa problem tillsammans. Du tycker också det är viktigt med flexibilitet, lyhördhet, att ta initiativ, och förstår vikten av bra kommunikation. Intresse för utveckling och kvalitetsarbete är ett plus.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi tillämpar provanställning. Vi är flexibla med schema för att det skall passa varje individ och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tänker intervjua löpande och det kan innebära att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Lotta Kjellberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lotta.kjellberg@ptj.se