en bild

Tandläkare sökes till Praktikertjänst Haninge Tandvårdscenter

Information om arbetsplatsen

Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M.Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass.

Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste tandvården där patienten är i fokus. Vi samarbetar med specialister inom kirurgi, parodontologi, endodonti m. m.

På kliniken bedriver vi traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och laserassisterande tandvård inom de flesta odontologiska områdena. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och ge patienterna fullgod vård och service med möjlighet att även jobba med laser som ett komplement till traditionell tandvård.

Då vi är en liten familjär klinik så vill vi att du som söker är en teammänniska, talar flytande svenska, har hög empati, god samarbetsförmåga samt minst tre års arbetslivserfarenhet.

Besök arbetsplatsens webbplats https://bit.ly/3eRw0a4

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad tandläkare som vill gå in i ett första skede som anställd tandläkare men på sikt också vill bli delägare och verksamhetschef i kliniken. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att tillsammans med nuvarande delägare och verksamhetschef ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns i Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig:
Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig här https://praktikertjanst.se/om-oss/

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare.
• Mist 3 års arbetslivserfarenhet.
• God datorvana.
• Flytande kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Mette Palmer, mette.palmer@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Kontakt

mette palmer

Ansök

Ansök