en bild

Leg fysioterapeut till neuro-/hemteam Praktikertjänst Rehab Skärholmen

Se arbetsplatsen på en karta
STORHOLMSGATAN 6 – Google Maps

Arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare en leg. fysioterapeut som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Under våren/sommaren kommer en av våra fysioterapeuter i neuroteam vara föräldraledig och därefter behöver vi förstärka våra hemteam.

Som fysioterapeut fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor Från hösten finns det möjlighet att kombinera ditt arbete i våra hemteam med primärvårdsarbete på mottagning, vilket möjliggör att utveckla sin kompetens inom flera olika områden. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Kvalifikationer
Om dig vi söker
Du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom neurorehabilitering och/eller i hemteam. Hos oss finns stora möjligheter att fördjupa sig vidare inom områden som t.ex. äldres hälsa, smärta, andning/cirkulation.

Personliga egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. Ett plus är om du har vana att arbeta i patientens hem samt i en mångkulturell miljö eftersom många av våra besökare har en annan kulturell bakgrund och arbete med tolk förekommer.

Övrig information

  • Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
  • Ett generöst flextidsavtal Korta beslutsvägar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Birgitta Noréus birgitta.noreus@ptj.se

Besök arbetsplatsens webbplats
Rehab Skärholmen (ptj.se)


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Januari 2023 alt enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-22

Ansök

Ansök