Tandläkarmottagning Tandläkare/Verksamhetsansvarig till Team Hedberg Tandvård i Borlänge

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom företaget. Vill du bli min efterträdare? Just nu finns möjlighet att ta över en välfungerande och fullt utrustad tandläkarmottagning, belägen i Borlänge. Kliniken ligger på en av Borlänges centrala gågator. De tre behandlingsrummen, receptionen och väntrummet är nyrenoverade. Behandlingsrummen med KaVo-stolar och här finns också panoramaröntgen. Mottagningens läge mitt på en gågata, med närhet till både buss- och tågförbindelser, gör att patienterna lätt tar sig hit. Efter att Borlänges stadskärna under lång tid varit på tillbakagång, pågår nu ett rejält uppsving, med etablering av högskola, butiker och restauranger. . På denna adress har funnits tandvårdsklinik sedan 1950-talet, så adressen är ”känd på sta’n”, och kliniken är välrenommerad. I Borlänge finns ett etablerat kollegialt samarbete mellan privatklinikerna, och vi hjälps åt med konsultationer och jourer. Själva staden, ihop med Falun, erbjuder ett musikliv i absolut världsklass, och naturen finns bokstavligen runt knuten. Alldeles utanför Borlänge ligger Romme Alpin med 33 nedfarter, ”som fjällen, fast nära”. I Falun, 20 minuter bort, finns Lugnet med anläggningar för, bokstavligt talat, all sport man kan tänka sig. I Falun finns även specialisttandvården. Till Stockholm tar man sig på 2,5 timmar.

Adress Antal rum Patienter
Borganäsvägen 31B Borlänge 3

   Beskrivning

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3
   Antal tandläkare 1
   Antal tandhygeinister 3

   Karta