Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare till Mora

Är du vår nya tandläkare och verksamhetschef? Just nu finns möjlighet att ta över en befintlig mottagning i Mora. Vi är ett trevligt gäng som består av tandläkare Juhani Mielonen som skall gå i pension, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi håller till i ljusa och luftiga lokaler som består av tre behandlingsrum med fräscha inventarier. Kliniken ligger i fristående, hyrd fastighet. Endast vuxentandvård, trogen kundkrets. Mora som är centralort i ovansiljan ligger i natursköna omgivningar med cykelavstånd till det mesta. Närhet till sommar- och vinteraktiviteter. Goda kommunikationer till och från orten.

Adress Antal rum Patienter
Vasagatan 31 Mora 3 1500

   Beskrivning

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3
   Antal tandläkare 1
   Antal tandsköterskor 2
   Antal tandhygeinister 1
   Patienter 1500

   Karta