Tandläkarmottagning Tandläkare sökes till Björbo, Dalarna

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Björbo. På mottagningen finns tre behandlingsrum.

Adress Antal rum Patienter
Rimgattu 6 B Gagnef

Beskrivning

Patienttillströmningen är mycket god. Vi arbetar med allmän vuxentandvård. Vi söker en tandläkare till vår trevliga praktik i Björbo. Du kommer att ingå i ett glatt team med 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Du får gärna vara nyutexaminerad och sakteliga komma in i yrket och vår verksamhet, och kanske vill du så småningom ta över verksamheten. Kom till härliga Dalarna och Björbo där du har nära till friluftsliv och aktiviteter året runt.     

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker. 

Ansök här: https://bit.ly/3TZrPcw

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal tandläkare 2
Antal tandsköterskor 2
Antal tandhygeinister 1

Karta