Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Hedemora

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Hedemora där en av våra delägare ska gå i pension. Mottagningen har ett gott renommé efter 35 år på samma plats, med 3 stora behandlingsrum, uppdaterad utrustning och trogen patientstock. God ekonomi, erfarna, duktiga och mycket omtyckta medarbetare. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Åsgatan 106 Hedemora 3 1300

   Beskrivning

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3
   Antal tandsköterskor 2
   Antal tandhygeinister 1
   Patienter 1300

   Karta