Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Färila

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Nu finns en öppning i natursköna Färila. Mottagningen har uppdaterade inventarier, tre moderna behandlingsrum och gott patientunderlag. Övertaget gäller hela kliniken, men är flexibelt för rätt kandidat.

Adress Antal rum Patienter
Annbacksvägen 14 Färila 3 1500
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   I vackert belägna Färila finns nu möjlighet att gå in som delägare i Praktikertjänst och verksamhetsansvarig tandläkare på en väletablerad, trevlig och fräsch mottagning. Ljusdal kommun bjuder på härligt friluftsliv  men också goda kommunikationer både norröver och söderöver.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.