Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Hofors

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Nu finns en öppning i Hofors där en av våra delägare ska gå i pension under 2020. Mottagningen är ljus och rymlig med gott patientunderlag och god tillströmning av nya patienter. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Tallmogatan 11 Hofors 3 1000

   Beskrivning

   Mitt i trevliga Hofors finnes en mottagning med tre fullt utrustade behandlingsrum, samt förberett för ett fjärde behandlingsrum. På kliniken arbetar glada medarbetare i ljusa och rymliga lokaler. Nya datorer och ny autoklav finns på plats, liksom annan nyligen uppdaterad utrustning. 

   Utöver närheten till naturen och ett starkt kultur- och idrottsliv finns även goda förbindelser till större städer.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3
   Patienter 1000

   Karta