Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Visby

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Visby där två av våra delägare ska gå i pension. Gruppmottagningen är Gotlands äldsta, och har med kunnig personal och modern utrustning byggt upp en stark patientstock med god tillströmning. Övertaget gäller delar av kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Adelsgatan 48 Visby 5 2100
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   På denna gruppmottagning arbetar totalt 12 personer i nära samarbete - 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Personalen på mottagningen är kunnig och hängiven och kliniken har mycket god patienttillströmning.

   För en filmad rundtur av kliniken, klicka här.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.