Specialistvård Ersättningsetablering i Åre till salu med inriktning fysioterapi

Har du någon gång funderat över att driva och utveckla en egen mottagning? I så fall har du nu chansen. Det finns en etablering (LOF) till salu i Åre med sista anbudsdatum 2020-08-07. Om du är intresserad av att driva mottagningen i Praktikertjänst regi – så finns ev möjlighet att Praktikertjänst finansierar köpet av etableringsrätten. Beskrivning: Sedan 2009 har Andreas Norén drivit ÅRE FYSIOCENTER och tagit emot ca 2500 patientbesök/år från främst Region Jämtland Härjedalen men även från övriga delar av landet. Vi har haft ett gott samarbete med såväl Region, försäkringsbolag och privata företag samt ett brett samarbete med andra specialiteter. Om du har frågor om ÅRE FYSIOCENTER, så får du gärna kontakta verksamhetsansvarig Andreas Norén. E-post: andreas.noren@ptj.se Tfn: 070-560 55 11

Adress Antal rum Patienter
Kurortsvägen 20 Åre
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.