Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare, Gislaved

I centrala Gislaved finns en toppmodern mottagning i ljusa lokaler med fem behandlingsrum, fullt utrustade med allt som krävs för att arbeta med högkvalitativ tandvård. Hit söker vi nu 2 till 3 tandläkare redo att ta nästa steg i sina karriärer och gå in som delägare och verksamhetschefer.

Adress Antal rum Patienter
Köpmangatan 1 Gislaved 5 3200

   Beskrivning

   2-3 tandläkare sökes till modern mottagning i centrala Gislaved!

   Kliniken har hög omsättning, med omkring 3200 revisitionspatienter och ett stort upptagningsområde. För den som önskar expandera i framtiden finns väldigt god potential. På mottagningen finns fina personalutrymmen och här arbetar ett fantastiskt kompetent tandvårdsteam.

   Gislaved är vackert beläget med närhet till många storslagna naturupplevelser. För dig som är glad i friluftsliv finns bra fiskemöjligheter, många vandringsstråk och därtill flertalet golfbanor i närheten. Därtill tar du dig till Jönköping på 1 timme, Göteborg når du på 1,5 timmar och Köpenhamn tar du dig till på enbart 3 timmar.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Vill du veta mer? Kontakta vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på ivan.rosengren@ptj.se eller 070-789 37 05!

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 5
   Patienter 3200

   Karta