Tandläkarmottagning Nu finns möjligheten att bli delägare och driva klinik i centrala Huskvarna

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte - som samtidigt har potential att förädlas och vidareutvecklas under din ledning? Kliniken lämpar sig väl både för dig som vill driva egen klinik, men också för två tandläkare som letar efter en möjlighet att bedriva tandvård tillsammans.

Adress Antal rum Patienter
Huskvarna Huskvarna

Beskrivning

På bästa läge i Huskvarna finns ett erfaret team om två tandhygienister och tre sköterskor som är redo att välkomna nya tandläkare till kliniken då nuvarande ägare ska gå i pension.

I dagsläget drivs kliniken av två tandläkare, paret Ehrlington, vilka nu alltså planerar för att pensionera sig. Vi ser att kliniken lämpar sig väl för två tandläkare som vill driva egen klinik tillsammans. Möjlighet finns att driva varsin del av kliniken via varsin patientstock. Kliniken kan även lämpa sig väl för en mer erfaren tandläkare som är van att delegera och arbeta över flertalet rum.

Kliniken har totalt fyra fullt utrustade behandlingsrum. Här finns redan idag gott om patienter och för dig som tar över är det bara att sätta igång och förädla en redan fin välfungerande verksamhet.

Tillträde sker enligt diskussion och överenskommelse.

Mer information om vår modell med delägarskap finner du här:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Karta