Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare till Kalmar

Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en omtyckt, välskött och modern klinik på bästa läge i centrala Kalmar.

Adress Antal rum Patienter
Kalmar Kalmar

Beskrivning

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte som samtidigt har potential att förädlas under din ledning? Skulle du trivas i en modern miljö på en större klinik där mycket finns samlat under samma tak? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.

På mottagningen finns idag flera verksamma tandläkare som driver separata verksamheter med egna tandvårdsteam.

En av dessa tandläkare har efter en lång karriär inom yrket nu börjat planera för sin pensionering varför det har blivit dags att finna en ny lämplig delägare som vill ta över och driva verksamheten vidare.  

Mottagningen inrymmer totalt åtta behandlingsrum steril, reception och väntrum samt gott om biutrymmen för personal men även förråd. Utrustningen på kliniken är överlag av modernt snitt och kliniken är välutrustad.

Nuvarande tandläkare har under åren arbetat målmedvetet för att erbjuda en personlig och långvarig vårdkontakt för sina patienter. Kliniken står för hög klinisk kvalitet och ett gott patientbemötande.

Tillträdet kan diskuteras utifrån dina önskemål, frånträdande tandläkare har en initial idé om att lämna över kliniken före sommaren 2023, men kan tänka sig både en tidigare eller senare avgång om du vill diskutera detta.

Välkommen till Ölandskajen!

Mer information om vår modell med delägarskap finner du via nedan länk:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön
-Egen hög klinisk aktivitet

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Karta