Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare till Södra Vi

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte på en mindre ort? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.

Adress Antal rum Patienter
Norra Storgatan 1 Södra Vi

Beskrivning

Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över en omtyckt, välskött och modern klinik på trevligt läge i Södra Vi.

Vår delägare börjar nu planera för pensionering och vi söker därför en efterträdare som vill ta över och fortsätta förädla en väl fungerande verksamhet. Här finns idag två tandläkare, en tandhygienist, tre sköterskor och en receptionist.

Mottagningen inrymmer totalt tre behandlingsrum och goda biutrymmen med steril, reception och väntrum. Atmosfären är inbjudande och varm.  

Nuvarande tandläkare har under åren arbetat målmedvetet för att erbjuda en personlig och långvarig vårdkontakt för sina patienter. Kliniken står för hög klinisk kvalitet och ett gott patientbemötande.

Tillträdet kan diskuteras utifrån dina önskemål, frånträdande tandläkare har en initial idé om att lämna över kliniken mot slutet av året, men kan tänka sig både en tidigare eller senare avgång om du vill diskutera detta.

Arbetsuppgifter
Du leder och fördelar arbetet för personalen

  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • Minst ett par års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Välkommen till Tandhälsan Södra Vi!
Ansök här: https://bit.ly/3FVTULY

Karta