Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Kalmar

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Kalmar där en av våra delägare ska överlåta sin verksamhet. Mottagningen är centralt belägen i Kalmar, med rymliga lokaler och stor steril med två år ung utrustning. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Larmtorget 5 Kalmar 2 1200
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Lockas du av närheten till havet? I Kalmar finns nu möjligheten att bli en del av Praktikertjänst. Med utsikt över Larmtorget, en trappa upp, finns en anrik och fin praktik med plats för en tandläkare.

   Mottagningen inrymmer i sina rymliga lokaler två behandlingsrum, stor steril med utrustning från 2017, personalrum och inbjudande väntrum. I dagsläget finns ingen reception, men det finns möjlighet att öppna upp för detta - samt möjlighet att på sikt utöka med ytterligare behandlingsrum. På kliniken finns digitalröntgen samt utrustning för implantatkirurgi.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.