Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Torsås

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Torsås där en av våra delägare ska gå i pension. Mottagningen har utöver låga driftskostnader en nyrenoverad steril och ljusa, trevliga lokaler. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Badhusgatan 13 Torsås 3 1000
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Vill du bo vid havet?

   Till vår mottagning i Torsås, 5 km från pittoreska Bergkvara vid Kalmarsund söker vi nu en tandläkare. Torsås är beläget nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, cirka 4 mil åt vardera håll.

   På mottagningen finns tre behandlingsrum, nyrenoverad steril och reception, samt ett väntrum som är ljust och trivsamt. Mottagningen har låga driftskostnader. Idag finns det drygt 1000 revisionspatienter, med möjligheter att utöka patientantalet

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.