Primärvård Verksamhetsansvarig distriktsläkare, Kiruna, Vittangi och Karesuando

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Vi söker nu en verksamhetsansvarig distriktsläkare till Norrskenets Hälsocentral, en verksamhet inom Praktikertjänst. Tjänsten är på heltid, men deltid kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Adress Antal rum Patienter
Österleden 12 981 38 Kiruna 5700

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Norrskenets Hälsocentral har verksamhet i Kiruna, Vittangi och Karesuando med totalt cirka 5700 listade patienter. Vi är en komplett vårdcentral där dina kollegor är fast anställda distriktsläkare, ST-läkare, psykologer, distriktssköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor och sekreterare. I vår verksamhet finns dessutom både MVC och BVC.

 

Du får goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen utveckla verksamheten. Till er hjälp finns allt det stöd som kommer med att vara en del av Praktikertjänst, exempelvis inom administration och ekonomi. Stödet finns till för att du som kliniker ska kunna göra det du gör bäst – ta hand om dina patienter.

 

Vi ser att du utöver gedigen sjukvårdserfarenhet även har intresse för ledarskap och har dokumenterade goda ledaregenskaper. Du är positiv, flexibel, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vill du se mer av verksamheten? Ta en titt på filmen här och få en inblick i vården som bedrivs på Norrskenets Hälsocentral: https://www.youtube.com/watch?v=uXIFFTimvVA&t=69s

 

För mer information, kontakta Agneta Ahlinder, agneta.ahlinder@ptj.se 010-128 40 34

 

Intervjuer sker löpande.