Tandläkarmottagning Delägare till Tandläkarpraktik i centrala Motala

Mottagningen ligger på Bispmotalagatan 9. Lokalen på cirka 300 kvadratmeter är luftig med fem behandlingsrum, steril, reception, stora personalutrymmen och trivsamt väntrum. Patientstocken är stabil och omfattar ca 3500 patienter, och möjlighet att utöka den ytterligare finns.

Adress Antal rum Patienter
Bispmotalagatan 9 Motala 5 3500

Beskrivning

Som aktieägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Motala där en av våra aktieägare ska gå i pension. Mottagningen har god årsomsättning och rymliga, ljusa lokaler. Övertaget kan gälla hela eller del av mottagningen.
Motala ligger i Östergötland och har 31 000 invånare i tätorten och 44 000 totalt i kommunen. Nu finns möjlighet att överta en väl inarbetad och lönsam klinik med centralt läge och närhet till både buss och tåg.

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 5
Patienter 3500

Karta