Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandäkare, Norrköping

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns möjlighet att ta över en välrenommerad, centralt belägen mottagning i Norrköping. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Olai Kyrkogata 50 Norrköping 4 2000
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Kliniken är stor och ljus och har gott renommé. Det finns 4 behandlingsrum, stort ljust väntrum och fina personalutrymmen. Patientunderlag för två tandläkare om cirka 2000 patienter. Idag utförs vanligtvis allmäntandvård men även implantatprotetik. Är du intresserad? Kontakta Lisbeth Strid Gustafsson direkt på 010-128 37 70 eller via lisbeth.gustafsson@ptj.se!

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.