Primärvård LOL-etablering invärtesmedicin till salu, Region Skåne

Har du någon gång funderat över att själv driva och utveckla en mottagning som du vill? I så fall har du nu chansen. Det finns en etablering i invärtesmedicin till salu just nu i Region Skåne med sista anbudsdag 2020-07-16. Om du är intresserad av att driva din egen mottagning i Praktikertjänsts regi – finansierar vi köpet av etableringsrätten. Vi har även möjlighet att hjälpa till med passande lokal för din verksamhet.

Adress Antal rum Patienter
Stora Nygatan 18, Malmö Malmö

Beskrivning

Specialist i invärtesmedicin, Alexander Gonn säljer sin etablering
Sedan 1982 har Alexander drivit sin väletablerade mottagning i centrala Malmö och tagit emot ca 3000 patientbesök/år. Om du har frågor om Alexanders mottagning får du gärna kontakta honom med dina frågor.

E-post: alexander.gonn.00@ptj.se 
Tfn: 0707-968 407

Unikt är ett slitet ord, men vårt koncept är verkligen unikt. Hos oss är du inte bara anställd, du får dessutom möjlighet att vara med och driva mottagningen och bli aktieägare i Praktikertjänst – Sveriges största privata vårdföretag. Konceptet har varit framgångsrikt i snart 60 år och varje dag leder våra 1 800 aktieägare arbetet för att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Tillsammans är vi 9 500 medarbetare. En av fem vårdpatienter i Sverige går till någon av våra mottagningar och vi har högst kontinuitet i primärvården, där 83 procent av våra patienter får träffa den läkare de valt. Vi har dessutom Sveriges nöjdaste patienter, enligt SKL:s patientkvalitetsindex.

Låter det intressant?
Om du också vill vara en del av vår framgång så får du gärna kontakta mig. Hinner du inte ringa nu så är du är varmt välkommen att skicka e-post eller ett sms för ett förutsättningslöst samtal när det passar dig.