Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare, Nyhamnsläge

Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en väl inarbetad och välrenommerad tandläkarmottagning i vackra Nyhamnsläge på Kullahalvön.

Adress Antal rum Patienter
Krapperupsvägen 115 Nyhamnsläge 3 1600

Beskrivning

Tandläkare sökes till välrenommerad mottagning i vackra Nyhamnsläge!

Mottagningen har tre behandlingsrum, 1600 revisionspatienter samt god patienttillströmning. Här finns utrymme för två tandläkare att gå in tillsammans. Nyhamnsläge är en trivsam och lugn ort belägen cirka 5 kilometer från Höganäs, en tätort i ständig utveckling.

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Vill du veta mer? Kontakta vår affärsutvecklare Håkan Grahn på hakan.grahn@ptj.se eller 070-747 21 37!

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 3
Patienter 1600

Karta