Primärvård Verksamhetsansvarig distriktsläkare, Kristianstad

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Vi söker nu en verksamhetsansvarig läkare till Östra Läkargruppen, en verksamhet inom Praktikertjänst. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Adress Antal rum Patienter
Björkhemsvägen 15 Kristianstad 10100

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Östra Läkargruppen, som 2016 blev utsedd till Skånes bästa vårdcentral, har verksamhet i Kristianstad med totalt cirka 10 100 listade patienter och ökar successivt. Vi är en komplett vårdcentral där dina kollegor är fast anställda distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, kurator, arbetsterapeut, dietist, undersköterskor och sekreterare. I vår verksamhet finns dessutom även BVC.

 

Du får goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen utveckla verksamheten. Till er hjälp finns allt det stöd som kommer med att vara en del av Praktikertjänst, exempelvis inom administration och ekonomi. Stödet finns till för att du som kliniker ska kunna göra det du gör bäst – ta hand om dina patienter.

 

Vi ser att du utöver gedigen sjukvårdserfarenhet även har intresse för ledarskap och har dokumenterade goda ledaregenskaper. Du är positiv, flexibel, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

För mer information
Kontakta rekryterare Magnus Nilsson, 070-518 83 08.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till magnus.nilsson@ptj.se