Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Höganäs

Just nu finns möjlighet att ta över hälften av en välfungerande och fullt utrustad tandläkarmottagning i vackra Höganäs, Skåne. För mer information om mottagningen och att arbeta som verksamhetschef på en Praktikertjänstmottagning - kontakta rekryterare Håkan Grahn på 070-747 21 37 eller hakan.grahn@ptj.se.

Adress Antal rum Patienter
Götagatan 3 Höganäs 3

   Beskrivning

   Bara ett stenkast från havet i vackra Höganäs hittar du denna tandläkarmottagning med tre välutrustade behandlingsrum och en god patientstock.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Urvalet sker löpande! Ta en första, konfidentiell kontakt med vår rekryterare Håkan Grahn på 070-747 21 37 eller hakan.grahn@ptj.se.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3

   Karta