Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Nyköping

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Nu finns en öppning i rymliga och ljusa lokaler på en modern mottagning i Nyköping. Övertaget gäller del av kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Östra Storgatan 36 Nyköping 9 5000
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Vill du arbeta som tandläkare på en av Nyköpings modernaste tandläkarmottagningar? Nu finns chansen! Kliniken har 9 behandlingsrum, alla med hög teknisk utrustningsnivå, och drygt 5000 patienter med god tillströmning. På plats finns även erfarna tandläkarkollegor samt erfarna tandhygienister och tandsköterskor som alla är vara att jobba delegerat.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.