Specialistvård Specialistläkare sökes till Vällingby Neuro

Vi söker dig specialistläkare inom neurologi med hög kompetens och stort intresse för att tillsammans med oss driva och utveckla Vällingby Neuro.

Adress Antal rum Patienter
Indalsbacken 1 Stockholm

Beskrivning

Mottagningen Vällingby Neuro har sedan år 2014 varit etablerad i Läkarhuset Vällingby. Lokalerna är moderna och ligger i anslutning till centrum och tunnelbana. Laboratorium och röntgen finns i samma hus.

Remisser kommer ifrån akutsjukhus, specialistenheter och primärvård. Parkinsons sjukdom, epilepsi samt kronisk migrän hör till våra största sjukdomsgrupper där uppdraget är allmän neurologi. Vi använder journalsystemet Take Care med hög tillgänglighet via ”MittPtj” samt 1177.

På mottagningen arbetar tre neurologer (en heltid och två deltid), fyra neurofysiologer (samtliga deltid) och tre BMA. Sjuksköterska och sekreterare arbetar heltid och mottagningen är öppen vardagar 8:00-16:30.

Mottagningen drivs inom ramen för vårdval neurologi i region Stockholm där vi arbetar efter ledorden Trygghet, Tillgänglighet, Kontinuitet och Kompetens och där vi är särskilt angelägna om att patientmötet blir bra.Neurologi

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Inriktning Neurologi

Karta