Tandläkarmottagning Tandläkare och Verksamhetschef till Östermalm

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom företaget. Vi söker nu en tandläkare och delägare till välplanerad, genomtänkt tandläkarpraktik med patientstock på Östermalm pga pensionering. Mottagningen är byggd 1983 och vi som idag arbetar här är 2 tandläkare + 2 tandsköterskor samt en extern hygienist. Praktiken består av 3 behandlingsrum samt reception och väntrum. Tillgång till 2 st garage platser i samma fastighet. Lokalerna är handikappanpassade. I dagsläget idealisk för 1 tandläkare samt hygienist. Om så önskas för en smidig övergång , kan en av oss tänkas vara kvar som internkonsult fram till 2024-06-30 .

Adress Antal rum Patienter
Östermalm Stockholm 3

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Stad : Stockholm/Östermalm

För mer information, intervju och visning av kliniken vänligen kontakta med CV och personligt brev.

Mette Palmer

Affärsutveckling och Rekrytering

Tandvård/Stockholm

E-post mette.palmer@ptj.se 

 

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 3
Antal tandläkare 2
Antal tandsköterskor 2
Antal tandhygeinister 1

Karta