Tandläkarmottagning Tandläkare/Verksamhetsansvarig delägare sökes till södra Stockholm

Vi söker efter en tandläkare som med stort engagemang och flexibilitet vill driva vidare en väletablerad och fullt utrustad tandläkarmottagning i en av Stockholms närförorter söder om city.

Adress Antal rum Patienter
Stockholm Stockholm 2

Beskrivning

I nära anslutning finns goda kommunikationer såsom tunnelbana och buss. Det är den enda tandläkarmottagningen i området och den etablerades på 50-talet. Mottagningen har ett trivsamt väntrum, två behandlingsrum där steril och reception ligger mittemellan rummen.

En totalrenovering av lokalen genomfördes 2013. Här arbetar idag två tandläkare och två tandsköterskor. Patientstocken består till stor del av familjer och släkter som kommit till mottagningen i generationer. Barnpatienter finns men merparten är vuxna. Det finns ett jämnt flöde av nya patienter som ringer in och många kommer på rekommendation.

När du går in som verksamhetsansvarig delägare så kommer du att arbeta kliniskt med patienter men också ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

 

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Flytande kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är driven och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Ansökan
Urvalsprocessen sker löpande. Vi ser gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Cecilia Källebo på telefon 010-128 39 68 eller mejl cecilia.kallebo@ptj.se. 

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 2
Antal tandläkare 2
Antal tandsköterskor 2

Karta