Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig till Kungsholmen

Nu finns möjlighet att överta en väl inarbetad och lönsam klinik med centralt läge på Kungsholmen med närhet till ett flertal kollektiva färdmedel.

Adress Antal rum Patienter
Kungsholmen Stockholm

Beskrivning

 Just nu finns det en öppning på Kungsholmen där en av våra delägare ska gå i pension. Mottagningen har god årsomsättning och rymliga, ljusa lokaler.

Lokalen på cirka 100 kvadratmeter är luftig med ett behandlingsrum, steril, personalutrymmen och trivsamt väntrum. Förberett för ytterligare behandlingsrum. Patientstocken är stabil. Mottagningen har moderna inventarier.

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker. Som aktieägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget.