Primärvård Verksamhetsansvarig distriktsläkare, Märsta

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Nu finns det en möjlighet att gå in som verksamhetsansvarig läkare på Märsta Närvård. Du får möjligheten att jobba tillsammans med ett sammansvetsat team som består av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer och administrativ personal. Tillsammans erbjuder och utför vi primärvård, hemsjukvård, BVC och samtal med kurator till 6050 patienter.

Adress Antal rum Patienter
Södergatan 19C 195 47 Märsta 6500

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och har god vana att ta emot patienter med varierande vårdbehov. Du drivs av att ge god vård med hög kvalitet och du känner att det är dags att ta klivet att driva din egen mottagning. Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för primärvårdens spelregler. Du strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och du bryr dig genuint om både dina kollegor och patienter. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande men inget krav.

Märsta Närvård ligger 30 min med bil eller pendeltåg från Stockholm C och 30 min med bil eller 40 min med pendeltåg från Uppsala C. Våra lokaler är färscha och rymliga och ligger i nära anslutning till både pendeltåg och buss, samt med goda parkeringsmöjligheter för bil.

 Hos oss tar vi hand om varandra och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård till alla våra patienter.

 

Ansökan skickas till Björn Jonasson, regional affärsutvecklare.
E-post: bjorn.jonasson@ptj.se
Telefon: 010-128 39 60