Primärvård Allmänspecialist sökes till NY vårdcentral i Rosendal - Uppsala

Vid Rosendals torg, längs med huvudgatan i området Rosendal i södra Uppsala öppnar Praktikertjänst, Sveriges största privata vårdgivare, en helt ny vårdcentral. Till den söker vi specialistläkare i allmänmedicin som från start vill vara med och bygga upp samt utveckla verksamheten. Här finns goda möjligheter att sätta sin egna touch på verksamheten. Dessutom är det möjligt för dig som är allmänspecialist att bli verksamhetsansvarig delägare från start.

Adress Antal rum Patienter
Torgny Segerstedts Allé 82B Uppsala

   Beskrivning

   Denna helt nya vårdcentral kommer att drivas i Praktikertjänsts regi och du som allmänspecialist har möjlighet att bli verksamhetsansvarig delägare. I dina arbetsuppgifter ingår förutom att ta emot patienter i traditionella husläkarärenden även att tillsammans med kollega bilda en ledningsgrupp för verksamheten. Ni har gemensamt ansvar för driften av vårdcentralen och att utveckla mot målen. Till er hjälp har ni under uppstartsprocessen och hela första året rådgivning/stöd från en av våra Affärscoacher. Ni har också tillgång till flera olika enheter centralt på Praktikertjänst i frågor som rör verksamheten såsom HR, ekonomi, kvalité, IT och ett flertal andra områden.

   Som delägare i Praktikertjänst har du möjlighet att delta på t.ex. aktieägarmöten där kan du göra din röst hörd och komma nära besluten. Du har också möjlighet till aktieutdelning.

   Inom Praktikertjänst finns ett stort kollegialt nätverk bland cirka 1300 delägare.

   Välkommen att boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om vårt koncept och den här nya vårdcentralen. Antingen att vi bokar in ett personligt möte eller att vi hörs via Teams eller telefon.

   För mer information vänligen ring 070-789 39 68 eller mejla mig på cecilia.kallebo@ptj.se

   Jag ser fram emot att höra av dig!

   Cecilia Källebo, Affärsutveckling och Rekrytering, Praktikertjänst.

   Karta