Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Sunne

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Sunne där en av våra delägare ska gå i pension. Mottagningen är ljus och trivsam med god tillströmning av patienter med varierat vårdbehov, god ekonomi och ett väl inarbetat tandvårdsteam. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Kvarngatan 17 Sunne 3 2000
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Det är i Sunne det händer! Funderar du på att jobba som privat tandläkare, då ska du ta vara på denna möjlighet.

   Sunne ligger i hjärtat av Värmland och kan erbjuda en fantastisk livskvalité där livet är enkelt och allting är möjligt. Föredrar du friluftsliv med vandring och fiske, skidåkning, ishockey, konståkning, golf och fotboll, så har du kommit rätt. Eller är dina intressen kultur, teater och museum? Då är Sunne ditt nya hem. Med ett utbud av allt från Rally Sweden till shopping, Selma Lagerlöfs Mårbacka och Rottneros park så får du ett enkelt men fullödigt liv.

   Om du undrar om du verkligen kan bo i Sunne så bör du vetat att Sunne har ett av Sveriges bästa företagsklimat. Där både stora och små företag hjälps åt för att hålla bygden levande. Med ca 13 300 invånare i kommunen och ett upptagningsområde på ca 50 000 personer med max en timme i bil till Sunne tätort så finns det stora möjligheter för dig som tandläkare och lyckas.

   Med en väl utbyggd infrastruktur så kan du ta dig från Sunne ut i värden på många olika sätt. Europaväg (E45), järnväg och bussar. Flera flygplatser inom rimliga avstånd. Karlstad 1 timme, Torsby 30 min samt Gardermoen (Oslo) 2,5 timmar.

   Sunne är med andra ord utmärkt för dig som tandläkare men också för övriga familjen.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.