Tandteknikermottagning Verksamhetsansvarig tandtekniker, Umeå

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Umeå på ett av våra tandtekniska laboratorier, där en av våra delägare ska gå i pension. Laboratoriet är modernt och ligger i framkant vad gäller digital utveckling. Övertaget gäller del av laboratoriet.

Adress Antal rum Patienter
Storgatan 49 Umeå

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av verksamheten. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.