Tandläkarmottagning Delägare och verksamhetschef till Västerås

Just nu finns möjlighet att ta över en välfungerande och fullt utrustad tandvårdsklinik, belägen i centrala Västerås. Kliniken har drivits av samma delägare sedan 2010. Teamet består av 1 tandläkare, tandsköterska och tandhygienist. Kliniken har 3 behandlingsrum och är utrustad med scanner och OPG.

Adress Antal rum Patienter
Västerås Västerås 3 1400

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Inriktning Allmäntandvård
Antal rum 3
Antal tandläkare 1
Antal tandsköterskor 1
Antal tandhygeinister 1
Patienter 1400

Karta